ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟

قالیباف: قانون «اقدام راهبردی دقیقا در حال اجراست

قالیباف: قانون «اقدام راهبردی دقیقا در حال اجراست رئیس مجلس در پاسخ به تذکر یک نماینده تاکید کرد: قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها دقیقا در حال اجراست و اطلاعات ضبط شده هیچ گاه به آژانس داده نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 27
کد خبر: ۹۳۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در تذکری خطاب به رئیس مجلس با اشاره به قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و تامین منافع ملی (مصوب آذر 1399) اظهار داشت: در قانون اقدام راهبردی سه ماه به آژانس بین المللی انرژی اتمی فرصت داده شده و این فرصت یک ماه دیگر هم تمدید شد اما حالا سه روز است که این فرصت تمام شده و خودمان باید از حیثیت مصوبه مجلس دفاع کنیم.

 

وی تصریح کرد: آیا شورای عالی امنیت ملی در این باره تصمیمی گرفته که ما از آن مطلع نیستیم؟!

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به سؤال نماینده مردم محلات و دلیجان اظهار داشت: در خصوص قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و وظایف آژانس انرژی اتمی قبلا هم تذکر داده‌ام و الان هم تاکید می‌کنم که پس از گذشت مدت زمان سه ماهه هیچ چیز دیگری تمدید نشده و پس از آن هم هیچ کدام از اطلاعاتی که ضبط شده هیچ وقت به آژانس داده نخواهد شد و در اختیار جمهوری اسلامی باقی خواهد ماند.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: این قانون مصوب مجلس است و دقیقا در حال اجراست./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار